den indiska aftonen

Ja det blev en väldigt intensiv kväll igår. Hälften av oss såg ut som muslimer istället för indier men vafan vi var snygga.  Efter den starka middagen drog vi över till jalle en stund innan vi tog oss vidare...inga kommentare om det. Senare under kvällen när jag och vendela skulle försöka sova kom en viss sofia och tryckte upp en kamera i våra ansikten som en jävla paparazzifotograf. Suck på henne. Vendela drog lite tidigare på morgonen eftersom hon skulle käka brunch men jag och sofia åt en liten trevlig adventsfrukost. Sen kom miranda över på lite lussebullar och julmust med en kamp tv-spel. Hon blev utklassad kan ja säga, men mysigt vare.

Nu ska jag bara gå och skriva mina tusen uppsattser.

Puss!


LÖRDAG

På lördag gäller det! Då drar den efterlängtade indiska aftonen igång. Kommer bli kul :) Bara så ni vet så kan det hända att jag bjuder på lite indian spice så vi kommer i stämmning. Sen gällande middagen kan ja ge er en liten ledtråd: det kommer inte att serveras någon ko eftersom vi indier inte äter heliga kossor. 


OBS! är det någon som råkar ha rökelser hemma så ta med det. (xde)

 

Kysspåer!

hej rastlös

Ligger hemma med influensan, ett helvete! missade helgen också :( men får ta igen det nästa. ska uppdaterar bloggen lite bättre när jag inte mår piss, men "droppar några rader" för venus skull.. är måttligt uttråkad efter allt tv-spelande eftersom det enda jag gör på dagarna. men jag har blivit grym! fick föresten reda på att min farbror ska skänka mig en elgitarr? haha vet inte varför men kan bli kul.

som omväxling ska ja gå och kolla på 4:an nu om nån pappa som väger 500-kilo (äckligt lik vargen). sen blire väl att försöka ta mig förbi boss nr 6 på Rayman och trycka i mig massa alvedon och piller.



puss på er!

en vanlig fredag den 21 november

Är det fler än jag och vendela som tog en frukost nere vid vallentuasjön med varm oboy, lite filtar, sittunderlag och 73 änder med frostskador. Skulle inte tro det va, vi är ett unikt team. Hon gled runt med en vit filt inlindad runt sig och jag med en.. hehe.. samemössa. Vackra syner. Vi drog oss ner till ICA och hyrde den patetiska men lite komiska filmen Bratz! köpte lite indianglass också. Sen bar det iväg till sofia där vi spenderade dagen med lite kladdigt oranget nagellack och lite sånt. Trevlig var det. Men dom dissade mitt förslag till att dra till täby, köpa några cheeseburgare och titta på bio. Så det ska vi ta en annan dag, ni får gärna joina.

exde


lördag

Har tyvärr lite tråkiga nyheter om helgen, våran indiska afton kommer skjutas upp till kankse nästa helg. Men det blir pyjamasparty istället! Dom som vill får ju fortfarande vara indier, kanske blir vi något i den här stilen:


DAGENS

DAGENS REKOMENDATION: lägg INTE upp en bild på mig som omgjord indie.
DAGENS MÅSTE: film kl 02.55 på kanal 3 inatt. skitbra! fråga miranda.
DAGENS LÄNK: http://www.youtube.com/watch?v=HrMucst77JA sevärd :)
DAGENS MORGNODAG: hehe
DAGENS SOFIA:  "gillar att jag heter magont och att jag skrev i bloggen att jag har ont i magen"

DAGENS TACK:

Vendela säger:

kram

elin säger:

kram

Vendela säger:

NEJ

elin säger:

nähä?


en indie

Hejhej har lovat roten ett inlägg till frukost. Så godmorgon godmorgon, vet att du gillar när jag länkar till lite olika saker så här får du en liten..hm.. godmorgonsaga? (a)

http://www.youtube.com/watch?v=nPTxp2tsVNU

Men lystring, till helgen så har jag lite planer om att det kankse blir en indisk middag här, så raffa åt er allt indiskt ni kommer åt. ni lär bli chockerade när det väl kommer till kritan för jag har ju några små idéer på lager. Hehe :) 

Lite bilder så ni kommer i stämning,

h

det som inte ska finnas i garderoben

Jag öppnar min garderob för och kolla lite kläder och vad ser jag då? Jo, om inte en påse varav det ligger en lila-mix-färgad illaluktande skjorta som stinker både det ena och det andra i.  Vendela hade lovat att ta hem den där skjortan eller slänga den på skroten! Inte lägga den i min garderob.
USCH INTE OKEJ VENUZ.

no kiss for you

"här har ni ungjävlar"

Jag, vendela, jenny och miranda började kvällen lite smått här hemma med att göra oss färgladda innan vi drog till sofia. Där åt vi en grymt god middag :) (bra jobbat fia). Sen drog vi till centrum och ja, vi hamnade på tunagrillen. Det gick väldigt hett till eftersom mannen i grillen fick upp ögonen för vendela. Grr säger jag bara. Det slutade iallafall med att han stog där bakom disken utan tröja. Sen befann det sig en vit albino i köket också.. mums, albino-pommfritt.
Lite senare drog vi till macken och bunkrade upp oss med lite godsaker, jag och vendela åkte hem till mig och kollade på film och hade lite talk. Trevlig kväll, men vaknade i ett unket rum. Var iallafall gullig och gick upp och gjorde frukost till henne.

 Kan ju sammanfatta det med att säga "pride".

PRIDE


trakasserad

NEJ JAG ORKAR INTE NÄR VENDELA BYTER RINGSIGNAL TILL PIANOPOP OCH RINGER MED DOLT NUMMER STUP I KVARTEN!

PS. info om gårdagen kommer senare

en x-d-gubbe tillägnad till dig

aningen komiskt

Började dagen med att försova mig. Kastade mig in i duschen, och när jag kom ut var det översvämmning i hela badrummet och hallen eftersom den var trasig. Fick vada runt i det där vattnet tills fabian ringde och ville käka frukost. Va inte på humör för skolan efter den morgonen så jag och falle åkte till ett café i Uppsala och åt. Det var asmysigt om man bortser från att han hela tiden satt och asgarva åt det här med duschen. Inte kul. Och den tönten hade förövrigt glömt plånboken kvar hemma hos mig, men eftersom han är som han är så har han alltid en reservhundring gömd i bilen som dessutom kallas plåtblunder. Haha. Och när vi åkte hem skulle vi självklart lyssna på Everlast på max eftersom han anser att det är "mot alla normer" att inte lyssna på Everlast? Som sagt var han är stord :) Men imorgon har jag lovat roten att komma till skolan för vi ska göra ett byte av några prylar. Jag ska få låna lite gröna plagg och så av henne och hon ska få låna lite gult plus en överaskning från min syrra. Tror hon kommer gilla det dvs. morgondagen kan komma att bli intressant.

PEACEOUT

bästa vän



jag älskar dig grymt mycket!

vendela grudd

Ja mitt första inlägg blir självklart tillängnat till venuz som har designat min unika blogg ^^  tackar och bockar för den. Förövrigt så kan jag berätta att hon idag fick mig att köpa ett blekt mossgrönt linne som jag ska ha på mig på pridemiddagen på lördag. Aningen otippat men vad gör man inte för en kväll med dom här :




För att förklara brandtemat i bloggen kan jag ju berätta att det en natt efter en tjejmiddag hos sofia uppstod en brand i hennes hus, vilket det blev väldiga rabalder kring. Men om sanningen ska fram så var det faktiskt så att jag släckte branden också! Just so you know (:

peacelove till roten från kotten


Välkommen till bloggvärlden våran älskade pyroman

Nu har hon äntligen bestämt sig för att sätta lite eld på våran tillvaro, men hjälp utav hennes glödande nya blogg. enjoy the name sexy peoples för nu kommer Elden91 och eldar upp oss lite.

kyss Ven


RSS 2.0