RENT AVSKY MOT JENNY OCH VENDELA

Om ni bara visste hur mycket jag inte gillar er just nu. Blir pepprad stup i kvarten med dessa jävla brand-sms! Hur många är vi uppe i nu, över 100 milt uttryckligen? Det är jobbigare än vad ni tror. Jag kan ju säga att ja gansla grovt ångrar det här med comviq för tillfället...

Så här ser jag ut just nu:


en skifs, en wells och reggae på det

         


ENJOY!


björn

Hann inte lägga in dagens bild igår så det kommer två idag. Kan bero på att jag och vendela hade vhs-maraton. Vi såg en dokumentärfilm om svanar, Madeleine, Drömkåken, Crossroads och Som man bäddar. Självklart började vendela gråta på dokumentärfilmen när svanparets ägg flöt iväg men men, är man blödig så är man :) Drömkåken var den absolut bästa, den gillar vi.

    

PUSS

Don't go breaking my heart

Hejhej
Snart börjar Lilla Jönssonligan och Cornflakeskuppen på 3:an så ja passar på att slänga in dagens innan det börjar. Hade en trevlig kväll med countryhoppan igår. Lite senare kom fram både det ena och det andra om kåtlåtar (därför rubiken), Snart kommer becca så, KYSS!



du får bli dagens bild i allafall :)




vår kväll idag älskkörslaget bleeeess

dagens bild

Här kommer den, inte mycket mer att säga :)


en vanlig julafton

Det sämsta var att jag missade Kalle Anka... Men det blev en grym julafton ändå. Lärde mig två nya partytrick med tändstickor som inte är ok, fast lite coolt ändå. I julklapp fick jag blandannat en dinosauriesak med grönt badskum i av moa..Men kvällens höjdpunkt var när de började köra snapsvisor, självklart tvingar de mig skrika skål på finska efter varje shot , dvs. "Kippis!" Måste bara nämna en av alla sjuka snapsvisor dom klämmde ur sig, tänk er emil i lönneberga melodin till den här texten:

Nu skall jag berätta, ja jag minns det som igår,
när snoppen den var liten och inte hade hår.
Men nu så är den större och har skaffat sej peruk,
Den tillfredställer damer
Å kallar sig för _ _ _. SKÅL!


Aja, vi avslutade iallafall våran julkväll med att ha tändsticks-plockepinns-maraton. Finalen blev mellan mig och pappa, men ni kan ju gissa vem som vann :) Roligare än vad man kan tro faktiskt. Och gillade när mina kusiner drog upp en 75 år gamal ölburk påtal om ingenting som tydligen är värdefull som de hittade i väggen när de renoverade.
Hej orelevant jag vet, men nu ska ja slagga. Ska häsa god jul till vendela från pappa också!

 

JULKYSS

julkul

Vad klämmer vendela seriöst ur sig mitt under gudstjänsten om inte: "jag vill nog bli präst tror jag.."   HMMMM.

Har jag lovat att ja ska ha "dagens bild" ända fram till nyår. Så här kommer den allra första bilden. Kul va?!



OMTUMLAD

Har nyss fått reda på att jag ska till kyrkan i morgon med jenny och vendela. Har inte riktigt hunnit smälta det här men det blir säkert festligt! Ser fram mot oss ihopkurandes bland traditionellt jufolk i vallentuna kyrka sådär i ottan. Min mormor blir nog stolt.

   = JULKÄNSLOR?


MERRY CHRISTMAS


till miranda...


            

... "born to be sheeeep"

start på jullovet

Har nyss följt vendela till tåget så nu sitter jag här och tvingas blogga. Vi hade en ganska mysig kväll idag med heartbreak hotel, men filmen nådde inte upp till mina förväntningar kan ja ju säga. Var dessutom hos vibratorn murr för första gången igår med jenny den allsmäktigelurviga roten och perversa pullan. Mysigt hus där ute på landet måste jag medge. Kom hem en reflexväst strl. XL-XXL och en tomteluva med öronlappar rikare, så om ni ser något lysande i mörkret så vet ni vem det är. Kan säga att natten mellan lördan och söndan förgylldes med ett färgrannt papegoj-skohorn som numera tillhör sofia också.

Nått helt annat som absolut inte är okej är att jag och vendela lovat varandra dyrt och heligt att följa varenda avsnitt av körslaget. Så på fredag klockan 20.00 hittar ni oss klistrade framför tv:n med våra körslaget t-shirtar.




BLESS


hos sofia sandahl

Måste bara berätta att sofia nyss gjorde en kopp te till mig. Jag är lite chockad men Ibland är hon bra gullig! :)
Vendela och jag ska väl kolla på Strul med Björn Skifs nu. Orkar inte med varken henne eller benknotan. Men men vi ska ändå ta sovmorron imorrn så jag hnner duscha ut min röda bena...


 


BENKNOTA


kulkul

har spenderat en stor del av denna helg hos sofia, mycket trevligt. bortsett från att hon får sina jävla ryck och gör oförlåtliga saker som att adda opassande personer på facebook (L.H). har lärt mig att hon brukar sitta och ta efter koregrafin till Bratz-låtar också. intressant tjej det där! aja på kvällen kom jenny och vendela förbi med lite gott :) vi drack lite för sött te och kollade på step up. men nu har dom dragit så nu sitter jag här själv och kollar på nån jävla kalkonrulle. (och nej det heter inte kamelfilm sofia)



MJAU

lågprisbutiker förgyllde ännu en eftermiddag

kom nyss hem efter några rundor inne på Rusta/ PC med vendela och jenny. ganska intressant måste ja påstå. köpte klart nästan alla julklappar, kan ju säga att nått färggrant kommer den lyckligt lottadde att få i julklappsbytet som vi ska ha senare. aja vi avslutade täby med matkrig inne på burgerking.. jävligt äckligt. känner mig inte så vidare fräsch efter att bland annat ha haft en utfräst nötköttbit på nyvkelbenet. måste tillägga att jag gav igen på en viss person med socker mellan pattarna. så ska nog gå och ta en minst sagt välbehövd dusch!

PS. ser fram emot morgondagen med fia. DS



SMEK EN GREK


förortshull

till alla de som råkar lida av groteskt förortshull:  


RSS 2.0